• Parti Architecture team. Η ομάδα μας
  • Parti Architecture Office based in Chania. Αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα τα Χανιά.
  • Parti Architecture Office based in Chania. Αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα τα Χανιά.
  • Parti Architecture Office based in Chania. Αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα τα Χανιά.
  • Parti Architecture Office based in Chania. Αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα τα Χανιά.

ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Η Parti Architecture ιδρύθηκε στα Χανιά το 2017, από μια ομάδα νέων αρχιτεκτόνων μηχανικών και διακοσμητών. Η διαφορετικότητα του κάθε μέλους της ομάδας είναι και η δυναμική της, καθώς η αλληλεπίδραση και η συνεργασία οδηγούν στην πολύπλευρη προσέγγιση του κάθε έργου.

parti architecture logo. parti architecture λογότυπο.

Ο όρος Parti ( ή parti pris) για την αρχιτεκτονική είναι το σημείο εκκίνησης για κάθε έργο. Είναι η ιδέα που ακολουθεί όλο τον σχεδιασμό και η οποία μπορεί να εκφραστεί με ποικίλους τρόπους.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στόχος της ομάδας είναι να αφουγκράζεται το όραμα του κάθε εργοδότη και μέσω της τεχνογνωσίας της, το εξελίσσει σε ένα μοναδικό υλοποιημένο έργο.

Καθώς κάθε project αποτελεί μια ειδική περίπτωση, δίνεται έμφαση στην ανάλυση και ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που το καθιστούν μοναδικό. Μέσω της συνεργασίας με τον κάθε ενδιαφερόμενο, δημιουργείται από κοινού το ‘‘σημείο εκκίνησης’’- parti για την υλοποίηση του οράματός του.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μαζί με το δίκτυο των εξειδικευμένων συνεργατών μας, σας παρέχουμε ένα συνολικό πακέτο υπηρεσιών με γνώμονα τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου. Με εργαλείο το στρατηγικό σχεδιασμό, η Parti Architecture παράγει ένα εξατομικευμένο βιώσιμο πλάνο τόσο για το σχεδιασμό και την κατασκευή ιδιωτικών έργων όσο και για την υλοποίηση επιχειρηματικών κινήσεων.

Μεταφέρουμε στο χαρτί τα στοιχεία που αντλούμε από την επαφή με τον πελάτης μας, την ανάλυση της περιοχής ή το κτίριο που μελετάμε και τις ανάγκες της χρήσης που θα στεγάζει. Tα συνθέτουμε με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα διαχρονικό και σύγχρονα σχεδιασμένο αρχιτεκτονικά χώρο. Η μελέτη κλιμακώνεται από την προμελέτη με αρχικά σκίτσα και σχέδια του έργου, στην οριστική μελέτη με αρχιτεκτονικά σχέδια και φωτορεαλιστικά τρισδιάστατα, και τέλος τη μελέτη εφαρμογής με την οικονομοτεχνική μελέτη του έργου.

Σε συνεργασία με το δίκτυο συνεργατών μας παρέχουμε το σύνολο των μελετών, που απαιτούνται από το νόμο, για τη διεκπεραίωση όλων των ειδών αδειοδότησης του εκάστοτε έργου, λαμβάνοντας υπ’ όψη κάθε φορά τους ισχύοντες κανονισμούς.

Αναλαμβάνουμε την επίβλεψη των αρχιτεκτονικών μελετών που έχουμε φέρει εις πέρας. Η επίβλεψη από εμάς εγγυάται την τελική εικόνα του έργο, τόσο σε ποιότητα όσο και σε αισθητική.

Σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας στον τομέα της οικοδομής, σας παρέχουμε τις απαραίτητες υπηρεσίες για να παραλάβετε το έργο με το «κλειδί στο χέρι».

Παρέχουμε στους πελάτες την συνολική σχεδίαση του ιδιωτικού ή επαγγελματικού τους χώρου. Ο φωτισμός, το χρώμα, η υλικότητα, τα αντικείμενα και τα έπιπλα σχεδιάζονται και συνθέτονται για να προσδώσουν στον χώρο το concept της εσωτερικής διακόσμησης και διαρρύθμισης του χώρου.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαδικασία ανακαίνισης του χώρου σας από την αποτύπωση του, την αδειοδότηση του, την μελέτη της εσωτερικής διαρρύθμισης και διακόσμησης του, έως την παράδοση σε εσάς έτοιμο προς χρήση.

Σε συνεργασία με του εξειδικευμένους συνεργάτες μας αναλαμβάνουμε την πλήρης σχεδίαση και κατασκευή του εξωτερικού σας χώρου. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει την σχεδίαση του εξωτερικού καθιστικού, του κήπου, του χώρου της πισίνας, του φωτισμού και των υλικοτήτων, όπως και οτιδήποτε άλλο απαιτηθεί από ιδιαιτερότητες του κάθε έργου.

Η εταιρεία μας με κάθε μελέτη σας παρέχει την δυνατότητα να δείτε διαφορετικές οπτικές του χώρο σας σε φωτορεαλιστικές απεικονίσεις υψηλού επιπέδου. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζεται εξαρχής τι θα κατασκευαστεί, εξοικονομώντας έτσι χρήματα σε όλα τα στάδια της κατασκευής.

Η συνεργασία μας με εξειδικευμένους τεχνίτες μας παρέχει την δυνατότητα να παράγουμε πρωτότυπα σχεδία επίπλων και αντικείμενων από ξύλο, μέταλλο, γυαλί κ.α. Με αυτόν τον τρόπο εξατομικεύουμε τον χώρο σας προσφέροντας επιλογές που δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Μέσω των εξειδικευμένων προμηθευτών και συνεργατών μας, σας παρέχουμε μια συνολική μελέτη φωτισμού με προσομοιώσεις φωτισμού σε τρισδιάστατες απεικονίσεις και πίνακες φωτιστικών σωμάτων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε έργου.

Ο τομέας της εταιρείας μας για τον στρατηγικό σχεδιασμό ενός επιχειρηματικού πλάνου στηρίζεται σε μια πολύ στενή συνεργασία με ανθρώπους του οικονομικού, κτηματομεσιτικού και τουριστικού κλάδου. Η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει πλήρη τεχνοοικονομική ανάλυση της επένδυσης σας με σωστές κατευθύνσεις και πραγματοποιήσιμους δείκτες απόδοσης.

Έχοντας πλήρη γνώση της ισχύουσας νομοθεσίας αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την άμεση και υπεύθυνη τακτοποίηση του ακινήτου σας. Προσφέρουμε επίσης προκαταρκτική μελέτη εύρεσης του προστίμου σε κάθε πελάτη μας ο οποίος ενδιαφέρεται εκ τον προτέρων να μάθει στο περίπου το συνολικό μέγεθος του κόστους της τακτοποίησης.

ΟΜΑΔΑ

Νίκος Ασημάκης
Νίκος ΑσημάκηςΑρχιτέκτων μηχανικός ΠΚ
Architectural visualization and master planning

Μεγάλωσε στον Πειραιά και σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο της Κρήτης. Την περίοδο 2014-2017 εργάστηκε ως αρχιτέκτονας μηχανικός σε κατασκευαστική-αρχιτεκτονική εταιρεία στο Ρέθυμνο αναλαμβάνοντας έργα σε όλα τα στάδια της μελέτης και της κατασκευής. To 2017 συνιδρύει την Parti Architecture.

Στάθης Βλαχιώτης
Στάθης ΒλαχιώτηςΑρχιτέκτων Μηχανικός ΠΚ
Architectural engineering and construction

Μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο της Κρήτης. Την περίοδο 2015-2017 εργάστηκε ως συνεργάτης αρχιτέκτονας μηχανικός σε αρχιτεκτονικό γραφείο στο Ηράκλειο Κρήτης αποπερατώνοντας κυρίως στην Ανατολική Κρήτη. To 2017 συνιδρύει την Parti Architecture.

Ρωξάνη Μπαρμπαγαδάκη
Ρωξάνη ΜπαρμπαγαδάκηΑρχιτέκτων Μηχανικός ΠΚ και Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων ΤΕΙ Αθήνας
Architectural and interior design concept

Μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης και σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο της Κρήτης και αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, διακόσμηση και σχεδιασμός αντικειμένων στο ΤΕΙ Αθήνας. Την περίοδο 2015-2017 εργάστηκε ως αρχιτέκτονας μηχανικός σε κατασκευαστική-αρχιτεκτονική εταιρεία στο Ρέθυμνο αναλαμβάνοντας έργα σε όλα τα στάδια της μελέτης και της διακόσμησης. To 2017 συνιδρύει την Parti Architecture.

Μαρινέλα Τέλιου
Μαρινέλα ΤέλιουΑρχιτέκτων Μηχανικός ΠΚ
Research and development

Μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο της Κρήτης. Την περίοδο 2015-2017 εργάστηκε ως εξωτερικός συνεργάτης με το Πολυτεχνείο Κρήτης σε ερευνητικά προγράμματα σε Κρήτη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. To 2017 συνιδρύει την Parti Architecture.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ